Bezpłatny warsztat "Być kobietą i nie zwariować – warsztat o byciu w zgodzie ze sobą".

Każdego dnia tkasz swoją codzienność,  podejmujesz liczne wyzwania – starasz się być dobrą mamą, biegniesz do pracy i tam również dajesz z siebie wiele, troszczysz się o związek, martwisz o bliskich, śpieszysz się, by pobawić się z dzieckiem oraz wyprowadzić psa na spacer, zajmujesz się domem i nawet jeśli dzielisz obowiązki z partnerem, to i tak znalezienie chwili dla siebie, która nie jest snem, często zdaje się być węzłem gordyjskim.

Jeśli odnajdujesz choć trochę siebie w tym, co przeczytałaś, to zapraszam na warsztat.  Będziesz miała okazję, by się zatrzymać się w codziennym pędzie i w bezpiecznej, nieoceniającej atmosferze zastanowić się, wspólnie z innymi kobietami, czego potrzebujesz i jakie możesz podjąć działania, by móc uczciwie przed sobą powiedzieć, że żyjesz w zgodzie ze sobą.

Najbliższy termin: 3.10.2015 r. (sobota) w godzinach 10:00 - 13:00
Miejsce: siedziba Fundacji „NIE-zwykłej” dla Rodziny w Bydgoszczy,  al. Powstańców Wielkopolskich 33, pokój nr 17
Zapisy poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie lub podczas Targowiska Familijnego 6.09.2015 r. (

Przyjdź i sprawdź, czy chcesz się z nami rozwijać. Jeśli będziesz miała gotowość -  warsztat ma szansę przekształcić się w cykliczne, co 2 -tygodniowe spotkania, podczas których będziesz miała warunki i towarzyszki podróży w rozwoju.

Prowadząca: Małgorzata Krzak